Dijous, 19 de gener

Naima i Pablo Casal GroupWah Wah Club (València) – 22:00 hores – Des de 8€

Enrique Ruiz (piano i sintetitzadors) i Luis Torregrosa (bateria) es mantenen com la columna vertebral de Naima, trio de jazz contemporani (com així es defineixen) amb influències (reconegudes) de The Bad Plus, Brad Mehldau i Esbjörn Svensson, entre d’altres. Ara fa un any publicaren Bye (Cuneiform Records, 2016) amb la presència de Rafael Ramos (baix i efectes) i aconseguiren comentaris molt elogiosos per part de la la crítica especialitzada.
També podrem gaudir de la música de Pablo Casal Group. Aquest trio interpretarà les melodies del seu primer disc, Viaje a Apoapsis.

Naima: “Future Imperfect”

_____

Divendres, 20 de gener

GenerLa Rambleta (València) – 22:00 – Des de 8€

Gener ha passat de ser el projecte personal de Carles Chiner a una banda amb totes les lletres. El disc El temps del llop (Mésdemil, 2014) ja va ser una fita important en la música feta a casa (i, en aquest cas, en valencià). Ara, Oh, germanes (Mésdemil, 2016) situa el quintet un pas més enllà. Concebut com un homenatge a les dones, l’àlbum circula entre el pop, el soul i la psicodèlia. I, si cal, “encendrem la nit amb vudú”.

Gener: “Vudú contra els senyors de la guerra”

_____

Dissabte, 21 de gener

XI Sant Antoni Pop Festival – Betxí – Tot el dia – 8€

Els responsables del Sant Antoni Pop Festival han preparat una jornada musical i gastronòmica d’alta qualitat. Des del matí, amb Dirty Rockets, per la vesprada, amb Los Altragos i Ruth Baker Band, i fins la nit, amb Mossén Bramit Morera i Els Morts, The Fleshtones i Wild Evel & The Trashbones, diversió assegurada en un dels primers festivals de la temporada. (The Fleshtones també actuarà el divendres dia 20 al 16 Toneladas de València i el diumenge 22 a La Gramola d’Oriola).

Mossén Bramit Morera i Els Morts: “És bruixa! (She’s Wicked)”

_____

Diumenge, 22 de gener

Death Valley GirlsOcho y medio (Alacant) – 19:30 – Des de 10€

Punk, psicodèlia i hamburgueses. Això tenen preparat els organitzadors d’aquesta festa que protagonitzarà Death Valley Girls. La banda californiana es defineix com un experiment científic lisèrgic soterrat en vida que ha ressuscitat en una colla de personatges distòpics i alliberats sexualment. Després del concert, sopar a l’estil nord-americà.

Death Valley Girls: “Pink Radiation”